Enter the year of your birth

Perfect Serve
Gran Classico
a b c d e
Contents
70cl
Alcohol
16%

Gran Classico

Aarberg, Zwitserland

Visit website
Dolin Rouge
Walnoot Fruit compote Kaneel Subtiel bitter Tabak
Contents
70 cl
Alcohol
16%

Dolin Rouge

Chambéry, Frankrijk

Dolin Vermouth de Chambéry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’  van de alpenweiden boven Chambéry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciële tegenhangers. Dolin Rouge is een rode vermouth en kent maar liefst 35 kruiden en specerijen die vermengd zijn met de 100 % Ugni-blanc basis. De plezierige neus van fruit compote, pruim en walnoot wordt gecombineerd met vanille en kaneel. De smaak is complex. Duidelijk herkenbaar zijn amandel, citrus en peer met kaneel. Een subtiel bittertje vormt de onderliggende smaak met meer diepe tonen van tabak en oregano. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.

Visit website
Dolin Dry
17 bergkruiden Balsamico Amandelen Rood fruit Perzikpit
Contents
70cl
Alcohol
17,5%

Vermouth y tonica

2oz Gosling’s Black Seal Rum, 1oz Lime Juice, 0.5oz Sugar Syrup, Gosling’s Ginger Beer Shake ingredients except ginger beer with ice and strain over ice into a highball glass. Top with ginger beer and garnish with a lime wedge.

Dolin Dry

Chambéry, Frankrijk

Dolin Vermouth de Chambéry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’  van de alpenweiden boven Chambéry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciële tegenhangers. Voor de Dolin Dry vermouth worden 17 bergkruiden uit de Alpen boven Chambéry gemengd. Het resultaat is een een frisse neus van citroenschil, menthol en balsamico. De zijdezachte smaak van amandelen en perzikpit combineert elegant met een licht bittere ondertoon van citrus en licht rood fruit. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.

Visit website

Bartender review