Enter the year of your birth

Perfect Serve
Ancholado 1615 Pisco
Karakteristiek Warm van smaak Helder Appel en citrus fruit Perfecte blend
Contents
70cl
Alcohol
42%

Ancholado 1615 Pisco

Santa Cruz de Lanchas, Peru

De druiven, die gebruikt worden om Ancholando pisco te maken, groeien in hekken. Hierdoor groeien de druiven niet te veel op elkaar. Dit en de brede temperatuur verschillen in Santá Cruz zorgen voor een doorontwikkeling van de karakteristieke aroma’s en smaak van deze druif.
Ancholado is een perfecte blend van non-aromatische Quebranta en aromatische Italia en Torotel druiven. Licht en helder van kleur. Op de neus heeft deze pisco aroma’s van banaan, appel en citrus fruit. De pisco is zeer warm van smaak en is perfect te gebruiken voor cocktails.

Bodega San Nicholás – Pisco 1615 wordt geproduceerd door Bodega San Nicholás in Santa Cruz de Lanchas, Valle de Pisco, Peru. De naam verwijst naar het jaartal 1615. In historische documenten uit dit jaartal wordt namelijk het bestaan van druiven, de aanpassing van de druiven aan het klimaat en de bodemgrond in Pisco en de productie van de eerste Pisco’s beschreven. Bodega San Nicholás gebruikt eigen wijngaarden om “musts” en druivensappen te onttrekken. Op het logo van 1615 Pisco zijn de velden, de ketel en de wijnhuizen van deze oude haciënda van de Jezuïeten afgebeeld als verwijzing naar de rijke geschiedenis. Pisco 1615 wordt gedistilleerd uit nieuwe en recent gefermenteerde wijn, die zijn gemaakt van de beste druiven. Er worden geen andere ingrediënten toegevoegd, omdat het suikergehalte van de druiven al hoog genoeg is en voldoende natuurlijke gisten bevat. De pisco’s worden gedistilleerd tot een alcoholpercentage van 42% en worden verder op geen enkele wijze aangemengd of bewerkt.

Visit website
Puro Quebranta 1615 Pisco
Fruitig Volle smaak Licht zoet Licht en helder Perzik
Contents
70 cl
Alcohol
42%

Puro Quebranta 1615 Pisco

Santa Cruz de Lanchas, Peru

De Quebranta druiven van 1615 Pisco groeien in een beplanting, die getypeerd kan worden als Spaans: veel ruimte en minder planten per hectare. De temperaturen zijn tijdens de oogst ietwat hoger en dit zorgt voor een hogere concentratie suiker en een vollere smaak. Om de Puro Quebranta Pisco 1615 te maken, zijn per liter ten minste 6 kilo Quebranta druiven nodig. Ook deze pisco is licht en helder. Op de neus is de Puro Quebranta redelijk fruitig. Herkenbaar zijn de geuren van perzik en citrus. Verder is de Puro Quebranta licht zoet, maar vol van smaak. En dit is bijzonder!

Visit website
Mosto Verde Quebranta 1615 Pisco
Deel fermentatie Fluweel Perfecte balans Citrus en banaan Subtiel zoet
Contents
50cl
Alcohol
42%

Mosto Verde Quebranta 1615 Pisco

Santa Cruz de Lanchas, Peru

De Mosto Verde pisco’s worden gedistilleerd uit een grote hoeveelheid druiven (must), die slechts gedeeltelijk zijn gefermenteerd. Door dit specifieke distillatieproces ontstaat er een perfecte balans tussen de alcohol en de smaken en aroma’s van de druiven. De Mosto Verde Quebranta is onvervuild en doorzichtig van kleur. Op de neus ruik je direct subtiele citrus en aroma’s van banaan. Deze smaken komen ook terug op het pallet, waarbij de subtiele zoetheid en de fluwelen textuur nog meer naar voren wordt gebracht.

Visit website
Mosto Verde Torontel 1615 Pisco
Elegant Witte rozijnen Aromatisch Jasmijn en citrus Puur
Contents
50cl
Alcohol
42%

Mosto Verde Torontel 1615 Pisco

Santa Cruz de Lanchas, Peru

De Torontel druiven van 1615 Pisco groeien op de wijngaard in een zogenoemde “dubbele T training systeem”. Door de hete weeromstandigheden krijgen de Torontel druiven een zeer hoog suikergehalte. De Mosto Verde Torentel is heel aromatisch en op de neus zijn geuren van witte rozijnen, jasmijn en citrus fruit te herkennen. Deze pisco is zacht, doch zeer aromatisch. Dit is een onderscheidende kenmerk voor deze elegante pisco’s. Drink deze Mosto Verde Torontel 1615 Pisco puur!

Visit website
Mosto Verde Italia 1615 Pisco
Floraal Citrus Frisse appel Warme smaak Pecannoot bitter
Contents
50cl
Alcohol
42%

Mosto Verde Italia 1615 Pisco

Santa Cruz de Lanchas, Peru

Ook de Italia druiven groeien in een dubbele T training system om een hoge suikergehalte en haar kenmerkende smaken te verkrijgen. In de Mosto Verde Italia zijn uiteenlopende florale en citrus aroma’s te ontdekken, waaronder de rozijnen, geraniums en citrus. Deze aroma’s komen ook weer terug in de warme smaak. Verder komt de smaak van frisse groene appel en een plezierige bittertje van pecannoten naar voren. Dit is echt een prachtige en veelzijdige pisco!

Visit website