Dolin Vermouth de ChambĂ©ry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’ van de alpenweiden boven ChambĂ©ry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciĂ«le tegenhangers. Dolin Blanc is een vermouth op basis van 100 % Ugni-blanc waar 33 verschillende kruiden en specerijen aan zijn toegevoegd. Het heeft een complexe neus van bergplanten, zoals citrus en kamfer. De smaak is harmonieus met een zijdezacht mondgevoel. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.
Distillery Maison Dolin & Cie, Chambéry Rhône-Alpes, Frankrijk – Al bijna 200 jaar wordt deze vermouth gemaakt in de Franse alpen door een familiebedrijf uit Chambéry. De moderne apparatuur staat hier in dienst van traditie en kennis die van generatie op generatie wordt overgedragen
Visit websiteDolin Vermouth de ChambĂ©ry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’ van de alpenweiden boven ChambĂ©ry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciĂ«le tegenhangers. Dolin Rouge is een rode vermouth en kent maar liefst 35 kruiden en specerijen die vermengd zijn met de 100 % Ugni-blanc basis. De plezierige neus van fruit compote, pruim en walnoot wordt gecombineerd met vanille en kaneel. De smaak is complex. Duidelijk herkenbaar zijn amandel, citrus en peer met kaneel. Een subtiel bittertje vormt de onderliggende smaak met meer diepe tonen van tabak en oregano. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.
Distillery Maison Dolin & Cie, Chambéry Rhône-Alpes, Frankrijk – Al bijna 200 jaar wordt deze vermouth gemaakt in de Franse alpen door een familiebedrijf uit Chambéry. De moderne apparatuur staat hier in dienst van traditie en kennis die van generatie op generatie wordt overgedragen
Visit websiteVermouth y tonica
2oz Gosling’s Black Seal Rum, 1oz Lime Juice, 0.5oz Sugar Syrup, Gosling’s Ginger Beer Shake ingredients except ginger beer with ice and strain over ice into a highball glass. Top with ginger beer and garnish with a lime wedge.
Dolin Vermouth de ChambĂ©ry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’ van de alpenweiden boven ChambĂ©ry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciĂ«le tegenhangers. Voor de Dolin Dry vermouth worden 17 bergkruiden uit de Alpen boven ChambĂ©ry gemengd. Het resultaat is een een frisse neus van citroenschil, menthol en balsamico. De zijdezachte smaak van amandelen en perzikpit combineert elegant met een licht bittere ondertoon van citrus en licht rood fruit. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.
Distillery Maison Dolin & Cie, Chambéry Rhône-Alpes, Frankrijk – Al bijna 200 jaar wordt deze vermouth gemaakt in de Franse alpen door een familiebedrijf uit Chambéry. De moderne apparatuur staat hier in dienst van traditie en kennis die van generatie op generatie wordt overgedragen
Visit website