Tequila Corralejo Blanco is een 100% agave tequila. De kleur is glashelder met hier en daar een schittering. Het palet geeft de aardse smaak van ruwe agave met intense citrus en kruiden. De afdronk geeft een mengeling van rauwe en gekookte agave, die perfect in balans is met de citrus en kruiden.
Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.
Visit websiteCorralejo Tequila Reposado is een 100% agave tequila, die wordt gemaakt uit de dubbele distillatie van gegiste mosto van de blauwe weber agave. De smaak is mild maar kent een sterk karakter. Je ervaart een breed scala aan hout tonen, die afkomstig is van het Amerikaanse eikenhout waarin de tequila heeft gerust. De kleur is goudgeel. Het palet geeft gekookte agave met verfrissende citrus van grapefruit en limoen. De afdronk geeft citrus met een aanhoudende smaak van vanille en hout.
Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.
Visit websiteCorralejo Añejo Tequila is vanzelfsprekend een 100% agave tequila die ‘geaged’ is op Amerikaans eiken vaten. De zintuigprikkeling is uniek in z’n klasse: een goud-oranje kleur en een palet dat wordt gevuld met zoete tonen van koffie. De afdronk is zijdezacht met intense tonen van hout en rook.
Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.
Visit websiteIn de unieke en opvallende fles van Corralejo Gran Añejo schuilt een premium, 24 maanden op Franks eikenhout gerijpte Tequila. Wat resulteert in een sterke smaak van eik, noten en gekookte agave.
Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.
Visit websiteDe Corralejo Añejo 99000 horas is een mooie Añejo Tequila uit en wordt 18 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. De naam is te danken aan het volledige productieproces van deze Tequila, waarbij de agave 8 tot 10 jaar nodig heeft voordat deze geoogst kan worden en daarna nog 18 maanden op hout gerijpt wordt. Het is een uitstekende Añejo Tequila, waar in het smaakprofiel veel eik wordt terugvonden, gepaard met tonen van gekookte agave en vanille.
Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.
Visit websiteHet bijzondere aan deze Corralejo is dat de tequila drie keer gedistilleerd wordt, in plaats van de bij Tequila gebruikelijke tweemalige distillatie. In het smaakprofiel ontdek je vooral veel gekookte Agave, samen met zwarte pepers en medicinale noten.
Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.
Visit website