Enter the year of your birth

Perfect Serve
Tequila Corralejo Blanco
100% Weber agave Aards Citrus Kruiden Boter
Contents
70 cl
Alcohol
38%

Tequila Corralejo Blanco

Guanajuato, Mexico

Tequila Corralejo Blanco is een 100% agave tequila. De kleur is glashelder met hier en daar een schittering. Het palet geeft de aardse smaak van ruwe agave met intense citrus en kruiden. De afdronk geeft een mengeling van rauwe en gekookte agave, die perfect in balans is met de citrus en kruiden.

Guanajuato, Mexico – Tequila Corralejo vertegenwoordigt de rijke cultuur uit Centraal Mexico: erfgoed en een levendige levensstijl. De productie vindt al sinds 1775 plaats in de distilleerderij gelegen in Guanajuato, Mexico. De ‘roots’ en de unieke productiemethoden van Corralejo zijn beroemd in de Tequila industrie. Zo gebruikt men alleen de best geselecteerde agave, is Tequila Corralejo echt authentiek, vol van smaak en onovertroffen in kwaliteit en persoonlijkheid. Alle tequila’s zijn gemaakt van 100% Blue Weber agave. Vervolgens dan langzaam op de ouderwetse manier in steen-klei ovens gekookt gedurende 27 uur. Die tijd is exact nodig om de maximale, volle smaak uit de agave-hearts te halen. Zodra het zoete sap van de agave (mosto) heeft vergist, wordt de 400 jaar oude “Charentais” methode van de distillatie gebruikt. Door dit proces behoudt iedere fles Tequila Corralejo de uitzonderlijke smaak van agave aroma’s.

Visit website
Tequila Corralejo Reposado
Mild 100% Weber Agave Vanille Amerikaans eiken Hout
Contents
70 cl
Alcohol
38%

Tequila Corralejo Reposado

Guanajuato, Mexico

Corralejo Tequila Reposado is een 100% agave tequila, die wordt gemaakt uit de dubbele distillatie van gegiste mosto van de blauwe weber agave. De smaak is mild maar kent een sterk karakter. Je ervaart een breed scala aan hout tonen, die afkomstig is van het Amerikaanse eikenhout waarin de tequila heeft gerust. De kleur is goudgeel. Het palet geeft gekookte agave met verfrissende citrus van grapefruit en limoen. De afdronk geeft citrus met een aanhoudende smaak van vanille en hout.

Visit website
Tequila Corralejo Anejo
Zoete koffie 100% Weber Agave Hout Rokerig Zijde zacht
Contents
70 cl
Alcohol
38%

Tequila Corralejo Anejo

Guanajuato, Mexico

Corralejo Añejo Tequila is vanzelfsprekend een 100% agave tequila die ‘geaged’ is op Amerikaans eiken vaten. De zintuigprikkeling is uniek in z’n klasse: een goud-oranje kleur en een palet dat wordt gevuld met zoete tonen van koffie. De afdronk is zijdezacht met intense tonen van hout en rook.

Visit website
Corralejo Gran Anejo
Contents
100cl
Alcohol
38%
Corralejo 99.000 Horas
Contents
70cl
Alcohol
38%
Corralejo Triple Destilado
Contents
70cl
Alcohol
38%