Bèrto Bitter is een bitter-zoet aperitief dat wordt gemaakt van een infusie van gentiaan, alsem, kwassiehout zoete en bittere sinaasappel en ganzebloem.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit websiteAperitivo Bèrto is een klassiek aperitief dat wordt gemaakt van een infusie van sinaasappelschil, rabarber, gentiaan en diverse kruiden en specerijen.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit websiteBèrto Gin is een klassieke London Dry Gin uit Italië. De gin is kruidig en kenmerkt tonen van verschillende bloemen. Het pallet is lichtzoet en zijdezacht.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit websiteDe Old Tom Gin van Bèrto is iets zoeter dan de London Dry Gin en heeft interessante tonen van bloemen en citrus. De gin is vrij soepel en heeft een aangenaam en toegankelijk pallet.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit website