De suikersiroop van Giffard wordt gemaakt van natuurlijk extract van rietsuiker. Het is vergelijkbaar met een huisgemaakte 2:1 suikersiroop, zonder gedoe.
In de zomer van 1885 ontwikkelde een nieuwsgierige apotheker een pure, verfijnde, transparante, witte munt likeur. Maar Emile Giffard is niet zomaar een apotheker. Als uitvinder en fijnproever zocht hij een oplossing om af te koelen tijdens de intense hitte van de zomer van 1885. Zijn apotheek ruilde hij in voor een distilleerderij waar hij zijn eerste drank; Menthe-Pastille zou maken. Vijf generaties later is het familiebedrijf nog altijd in bedrijf en produceert La Maison Giffard, naast de klassieke Menthe-Pastille, crème de fruits, likeuren, guignolets en siropen.
Visit websiteDeze verfijnde likeur wordt gemaakt van de natuurlijk aroma’s van vanille uit Madagascar, wat zorgt voor een heerlijke pure smaak van vanille dat wordt versterkt met een lichte toon van kruiden.
In de zomer van 1885 ontwikkelde een nieuwsgierige apotheker een pure, verfijnde, transparante, witte munt likeur. Maar Emile Giffard is niet zomaar een apotheker. Als uitvinder en fijnproever zocht hij een oplossing om af te koelen tijdens de intense hitte van de zomer van 1885. Zijn apotheek ruilde hij in voor een distilleerderij waar hij zijn eerste drank; Menthe-Pastille zou maken. Vijf generaties later is het familiebedrijf nog altijd in bedrijf en produceert La Maison Giffard, naast de klassieke Menthe-Pastille, crème de fruits, likeuren, guignolets en siropen.
Visit website