Deze beroemde Bajan Gold Medal drank en mixer heeft een unieke verfrissende smaak ontwikkeld door John D. Taylor uit Bridgetown, Barbados in 1890. Geboren en getogen op het eiland Barbados, is deze licht alcoholische likeur op basis van suikerriet ideaal voor in cocktails. Smaken van zoet en pittig komen samen in deze op rum gebaseerde likeur.
Verstopt in het zuidelijke platteland van Barbados, op acht hectare voormalig suikerplantage, ligt de indrukwekkende Foursquare Rum Distillery en Heritage Park. Deze rum fabriek staat bekend om haar brede aanbod, waaronder grote favoriet Doorly’s.
Foursquare Rum Distillery is onderdeel van R. L. Seale & Co. Limited, het bedrijf dat meester distilleerder Réginal Léon Seale oprichtte om als blender, bottler en handelaar aan de slag te gaan.
De melasse komt uit Barbados en diverse landen uit het Caribisch gebied. Deze wordt 44 uur gefermenteerd in vier veertigduizend liter cuvées waarbij een deel afkomstig is uit eerder gefermenteerde ladingen. Het opvallendste van Foursquare is dat het distillaat wordt gemengd in een continuous en in een pot still, vlak voordat het in de vaten wordt gedaan. Momenteel wordt 90% van de productie in rijping gestoken.
Ondanks dat Richard Seale een super moderne distilleerderij heeft, is hij net zo goed een traditionalist en purist als een authentieke rum producent. De rum van Foursquare wordt gemaakt zonder ingrediënten die vreemd zijn aan de gebruikte grondstof, dus geen suikers of toegevoegde smaken.
Visit websiteDeze oude rum is een geweldig zachte premium rum, geproduceerd en gebotteld in Barbados. Deze rum wordt minimaal tien jaar gerijpt in eikenhouten vaten voordat deze wordt gemengd.
Verstopt in het zuidelijke platteland van Barbados, op acht hectare voormalig suikerplantage, ligt de indrukwekkende Foursquare Rum Distillery en Heritage Park. Deze rum fabriek staat bekend om haar brede aanbod, waaronder grote favoriet Doorly’s.
Foursquare Rum Distillery is onderdeel van R. L. Seale & Co. Limited, het bedrijf dat meester distilleerder Réginal Léon Seale oprichtte om als blender, bottler en handelaar aan de slag te gaan.
De melasse komt uit Barbados en diverse landen uit het Caribisch gebied. Deze wordt 44 uur gefermenteerd in vier veertigduizend liter cuvées waarbij een deel afkomstig is uit eerder gefermenteerde ladingen. Het opvallendste van Foursquare is dat het distillaat wordt gemengd in een continuous en in een pot still, vlak voordat het in de vaten wordt gedaan. Momenteel wordt 90% van de productie in rijping gestoken.
Ondanks dat Richard Seale een super moderne distilleerderij heeft, is hij net zo goed een traditionalist en purist als een authentieke rum producent. De rum van Foursquare wordt gemaakt zonder ingrediënten die vreemd zijn aan de gebruikte grondstof, dus geen suikers of toegevoegde smaken.
Visit websiteEén van de beste spiced rums van de wereld, gemaakt op Barbados. Deze spiced rum onderscheidt zich van de bekende spiced rums, dankzij een subtiele toevoeging van kruiden en specerijen.
Verstopt in het zuidelijke platteland van Barbados, op acht hectare voormalig suikerplantage, ligt de indrukwekkende Foursquare Rum Distillery en Heritage Park. Deze rum fabriek staat bekend om haar brede aanbod, waaronder grote favoriet Doorly’s.
Foursquare Rum Distillery is onderdeel van R. L. Seale & Co. Limited, het bedrijf dat meester distilleerder Réginal Léon Seale oprichtte om als blender, bottler en handelaar aan de slag te gaan.
De melasse komt uit Barbados en diverse landen uit het Caribisch gebied. Deze wordt 44 uur gefermenteerd in vier veertigduizend liter cuvées waarbij een deel afkomstig is uit eerder gefermenteerde ladingen. Het opvallendste van Foursquare is dat het distillaat wordt gemengd in een continuous en in een pot still, vlak voordat het in de vaten wordt gedaan. Momenteel wordt 90% van de productie in rijping gestoken.
Ondanks dat Richard Seale een super moderne distilleerderij heeft, is hij net zo goed een traditionalist en purist als een authentieke rum producent. De rum van Foursquare wordt gemaakt zonder ingrediënten die vreemd zijn aan de gebruikte grondstof, dus geen suikers of toegevoegde smaken.
Visit website