Enter the year of your birth

Perfect Serve
Junmai Daiginjo
Polishing rate 40% Yamadanashiki Meloen Sinaasappel Mineralen
Contents
72cl
Alcohol
17%

Akashi-tai Junmai Daiginjo

Hyogo, Japan

Japanse sake is een gefermenteerde alcoholische drank, die wordt gebrouwen uit rijst, water, koji en gist. In Japan heeft sake een lange en belangrijke rol gespeeld in de evolutie van tradities en cultuur van het land. Hier wordt sake beschouwd als de drank van de goden.

Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.

Visit website
Junmai Ginjo
Polishing rate 65% Yamadanashiki Peer en banaan Romig Rijk mondgevoel
Contents
72cl
Alcohol
15%

Akashi-tai Junmai Ginjo

Hyogo, Japan

De Junmai Ginjo is een innovatieve sake waarbij na de gisting geen alcohol wordt toegevoegd. Dit resulteert in een heerlijk verfrissende mousserende sake.

Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.

Visit website
Junmai Ginjo Sparkling
Polishing rate 60% Chiyonishiki Sparkling Perzik en Meloen Fruitig
Contents
30cl
Alcohol
7%

Akashi-tai Junmai Ginjo Sparkling

Hyogo, Japan

De Junmai Ginjo is een innovatieve sake waarbij na de gisting geen alcohol wordt toegevoegd. Dit resulteert in een heerlijk verfrissende mousserende sake.

Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.

Visit website