Japanse sake is een gefermenteerde alcoholische drank, die wordt gebrouwen uit rijst, water, koji en gist. In Japan heeft sake een lange en belangrijke rol gespeeld in de evolutie van tradities en cultuur van het land. Hier wordt sake beschouwd als de drank van de goden.
Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.
Visit websiteDe Junmai Ginjo is een innovatieve sake waarbij na de gisting geen alcohol wordt toegevoegd. Dit resulteert in een heerlijk verfrissende mousserende sake.
Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.
Visit websiteDe Junmai Ginjo is een innovatieve sake waarbij na de gisting geen alcohol wordt toegevoegd. Dit resulteert in een heerlijk verfrissende mousserende sake.
Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.
Visit website