Abelha Silver wordt gedistilleerd in koperen ketels en gemaakt van verse biologische suikerriet uit de Braziliaanse staat Bahia. De neus geeft hints van rijpe bananen en is een beetje zoet en funky. De smaak is minder zoet dan je zou denken maar uitermate zacht en verfijnd.
Het verhaal van Abelha start in 2007 met een idee dat zou uitmonden in meerdere cachaça-pilgrimstochten naar Brazilië op zoek naar een drank om te importeren naar het Verenigd Koninkrijk. Wanneer het team stuit op het unieke karakter van het kleinde stadje Rio de Contas komen ze in contact met Marcos Vaccaro, visionair en expert in biologische dingen.
Marco’s biologische boerderij produceert suikerriet van uitzonderlijke kwaliteit. Samen met zijn gastvrijheid en visie op de toekomst wist het team dat ze de perfecte partner hadden gevonden om Abelha Cachaça mee te beginnen.
Abelha Gold wordt op volledige natuurlijk wijze geproduceerd van versgeperst suikerriet sap en vervolgens drie jaar gerijpt op vaten van Braziliaans garapeirahout.
Het verhaal van Abelha start in 2007 met een idee dat zou uitmonden in meerdere cachaça-pilgrimstochten naar Brazilië op zoek naar een drank om te importeren naar het Verenigd Koninkrijk. Wanneer het team stuit op het unieke karakter van het kleinde stadje Rio de Contas komen ze in contact met Marcos Vaccaro, visionair en expert in biologische dingen.
Marco’s biologische boerderij produceert suikerriet van uitzonderlijke kwaliteit. Samen met zijn gastvrijheid en visie op de toekomst wist het team dat ze de perfecte partner hadden gevonden om Abelha Cachaça mee te beginnen.