Enter the year of your birth

Kyro Launch Netherlands

Amsterdamse bos, Amsterdam

Op 16 november 2016 maakten 35 professionals uit de Nederlandse barindustrie op geheel Finse wijze kennis met de Kyrö Distillery Company.

In het Amsterdamse Bos werden zij tijdens ‘The Hunt for Finish Camaraderie’ getrakteerd op een potje Fins broederschap, gevoel voor humor en gezelligheid.

De merkambassadeur van de Kyrö Distillery Company, Pauliina Marjanen, kwam speciaal voor dit evenement over om meer over de producten te vertellen.

Vervolgens werden de professionals ‘het bos ingestuurd’ om onder deskundige begeleiding Nederlandse botanicals te zoeken en plukken. Deze werden gebruikt voor een persoonlijke infusie van de Juuri of Napue. Uiteraard ging dit allemaal gepaard met Finse snacks en veel gezelligheid.

Duidelijk is dat Juuri, Verso, Napue en Koskue één voor één bijzondere producten zijn. Bij de Kyrö Distillery Company draait het echter niet alleen om het product. Waar het ook om gaat is de band van de 5 vrienden, die samen een droom waar hebben kunnen maken door op één basis te vertrouwen. En dus geldt niet voor niets de toepasselijke lijfspreuk: “in rye we trust.”