De Bergamot likeur van Quaglia wordt gemaakt van handgeplukte bergamot sinaasappels die samen met kruiden en specerijen worden geïnfuseerd in alcohol.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit websiteDe Quaglia Nocciola is een heerlijke volle hazelnoot likeur met zoeten tonen van vanille, gedroogde abrikozen en geroosterde hazelnoten.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit websiteQuaglia Ciliega is een kersenlikeur gemaakt van kersen uit Turijn. Heerlijk zoet en vol met pit.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit websiteQuaglia Rosa is een geurige rozenlikeur die wordt gemaakt door rozenknoppen te distilleren. Een klassieke roze drank die met een unieke smaak fantastisch in het portfolio past.
In 1890, onder de zon van de provincie Castelnuovo Don Bosco, in een van de bekendste wijngebieden tussen Turijn en Monferrato, werd Quaglia geboren. Geworteld in een onschatbaar erfgoed van recepten, geheimen en waardevolle kennis die generatie op generatie werd overgedragen en de tijd wist te trotseren.
Terwijl Quaglia begon met het produceren van grappa, voegden ze al vroeg een breed scala aan likeuren toe aan hun portfolio. Alle likeuren zijn het resultaat van een zoektocht naar de perfect combinatie van aroma en ervaring, die tegelijkertijd het unieke Piëmonteese terroir weerspiegelt.
Visit website