Dolin Vermouth de Chambéry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’ van de alpenweiden boven Chambéry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciële tegenhangers. Dolin Rouge is een rode vermouth en kent maar liefst 35 kruiden en specerijen die vermengd zijn met de 100 % Ugni-blanc basis. De plezierige neus van fruit compote, pruim en walnoot wordt gecombineerd met vanille en kaneel. De smaak is complex. Duidelijk herkenbaar zijn amandel, citrus en peer met kaneel. Een subtiel bittertje vormt de onderliggende smaak met meer diepe tonen van tabak en oregano. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.
Visit websiteVermouth y tonica
2oz Gosling’s Black Seal Rum, 1oz Lime Juice, 0.5oz Sugar Syrup, Gosling’s Ginger Beer Shake ingredients except ginger beer with ice and strain over ice into a highball glass. Top with ginger beer and garnish with a lime wedge.
Dolin Vermouth de Chambéry is gemaakt van heerlijke wijnen en ‘botanicals’ van de alpenweiden boven Chambéry. Dolin Vermouths zijn lichter, droger en minder scherp dan hun grotere commerciële tegenhangers. Voor de Dolin Dry vermouth worden 17 bergkruiden uit de Alpen boven Chambéry gemengd. Het resultaat is een een frisse neus van citroenschil, menthol en balsamico. De zijdezachte smaak van amandelen en perzikpit combineert elegant met een licht bittere ondertoon van citrus en licht rood fruit. Ideaal als aperitief of te gebruiken in mixen.
Visit website