Enter the year of your birth

Perfect Serve
test
Boompjes Genever
Rogge en mout Bourbon Vanille Huisgestookt Moderne ambacht Karakter
Contents
70cl
Alcohol
35%

Boompjes Genever

Schiedam, Nederland

Boompjes Genever is een jonge genever die uitstekend mixbaar is in cocktails en longdrinks. Het receptuur is dusdanig door-ontwikkeld dat het echte karakter van de genever duidelijk maar subtiel terug komt in cocktails zoals een Aviation, een Collins of in de mix met Ginger Ale. Gemaakt met 10% huisgestookte moutwijn uit rogge, gerstemout en maïs en verrijkt met een esprit van 6 botanicals.

Distilleerderij Onder de Boompjes – Schiedam is Neerlands oudste onafhankelijke distilleerderij en maakt sinds 1658 haar jenevers. In 2011 is de distilleerderij van eigenaar verwisseld na een avontuur van Trump Vodka. Inmiddels maakt Onder de Boompjes al haar distillaten zelf en dat is uniek in de jeneverwereld. Alle moutwijn komt uit de eigen branderij en de granen worden in Schiedam in een de ambachtelijke molen “De Vrijheid” gemalen door Theo. De Master Distillers John de Lange en Justus Walop hebben beide een enorme ervaring in het stoken bij verschillende Nederlandse distillateurs. Zij leggen zich nu toe op uitsluitend de hoogste kwaliteit grondstoffen. De gehele productie, van vergisten tot en met bottelen, gebeurt in eigen huis. Het merk Boompjes genever is vooral bekend in Leiden, waar de distilleerderij ooit begonnen is. Inmiddels is daar nu veilinghuis Onder de Boompjes gevestigd. Op dit moment is Onder de Boompjes gevestigd in Schiedam, in dezelfde straat als Nolet en De Kuyper en iedereen is daar van harte welkom om de geschiedenis met eigen ogen te ontdekken.

Visit website
Boompjes Old Dutch Genever
Bourbon Oak Single barrel 3 jaar Manderijn Echte moutwijn
Contents
70 cl
Alcohol
38%

Boompjes Old Dutch Genever

Schiedam, Nederland

De Boompjes Old Dutch is de oude jenever, gemaakt met 20% gelagerde huisgestookte moutwijn. De lagering is op 1 jaar gebruikte bourbon vaten en hierdoor komt een lichte tint vanille terug. Naast de moutwijn wordt jeneverbes en mandarijn toegevoegd voor een frisse hint die uitstekend werkt in bijvoorbeeld een Martinez!

Visit website
Boompjes Maltwine Genever
Single barrel 100% moutwijn Top of the line Masculine 5 jaar gelagerd
Contents
70 cl
Alcohol
40%

Boompjes Maltwine Genever

Schiedam, Nederland

De Maltwine Genever is een 100% moutwijn genever die 5 jaar gelagerd is. Dit product laat zich vergelijken met zachte single malt whiskies en gedraagt zich in cocktails als een bourbon. Ideaal met een blokje ijs of in een stevige Old Fashioned. De Maltwine Genever is de kroon van de Boompjes familie.

Visit website
Boompjes Korenwijn
Bourbon Oak Botanicals 4 jaar gelagerd Frisse kijk 60% moutwijn
Contents
70 cl
Alcohol
42%

Boompjes Korenwijn

Schiedam, Nederland

De Korenwijn is een krachtige variant uit de Boompjes familie. Een straffe borrel zonder toevoeging van suikers waardoor hij fier overeind blijft in cocktails of juist puur in een snifter. De 60% moutwijn is 4 jaar gelagerd op Amerikaans eiken en heeft een toevoeging van 7 botanicals.

Visit website
Sylvius Gin
Celebrating Professor's hommage Adaptief Sinaas vs zoethout Schiedam
Contents
70 cl
Alcohol
45%

Sylvius Gin

Schiedam, Nederland

Sylvius Gin draagt de grote naam van de vermaarde Professor Sylvius. In 1650 registreerde deze professor de term Genevre voor gedistilleerde jeneverbessen. Dit deed hij vanuit de universiteit in Leiden, de stad waar Onder de Boompjes in 1658 haar activiteiten startte. De gin past haar palet aan wanneer je hem mixt. Puur of in Dry Martini’s is Sylvius klassiek, in een Negroni prevaleert de zoethout en in een Gin & Tonic merk je de sinaasappel duidelijk op de neus. Met respect voor het verleden en een frisse kijk op de toekomst wordt deze gin 100% gestookt en gebotteld in de distilleerderij.

Visit website
Gastro Gin & Jonnie
Gastrogin Venkelbloessem 5x Peper Jonnie Boer Librije
Contents
70 cl
Alcohol
45%

Gastro Gin & Jonnie

Schiedam, Nederland

Een unieke samenwerking tussen twee partijen met een passie voor handwerk en eerlijke ingrediënten. Gin & Jonnie is de eerste gastronomische gin ter wereld en daagt je uit de gin te gebruiken in of met culinaire technieken! Door de mix van 5 soorten peper “scheurt de gin je bek uit” zoals Jonnie het zelf zegt. Wat je ook doet, deze gin is je perfecte bouwsteen voor cocktails met karakter.

Visit website