Enter the year of your birth

Perfect Serve
test
Akashi-tai Junmai Daiginjo
Polishing rate 40% Yamadanashiki Meloen Sinaasappel Mineralen
Contents
72cl
Alcohol
17%

Akashi-tai Junmai Daiginjo

Hyogo, Japan

Japanse sake is een gefermenteerde alcoholische drank, die wordt gebrouwen uit rijst, water, koji en gist. In Japan heeft sake een lange en belangrijke rol gespeeld in de evolutie van tradities en cultuur van het land. Hier wordt sake beschouwd als de drank van de goden.

Akashi Sake Brewery Co. Ltd., Japan – Akashi-Tai is een kleine onafhankelijke sakebrouwer uit Akashi City (Hyogo), een beroemde vissersstad in het westen van Japan. Ruim 140 jaar brouwt de Akashi-Tai brouwerij de allerbeste sake en umeshu.

Visit website
Akashi-tai Junmai Ginjo
Polishing rate 65% Yamadanashiki Peer en banaan Romig Rijk mondgevoel
Contents
72cl
Alcohol
15%

Akashi-tai Junmai Ginjo

Hyogo, Japan

Visit website
Akashi-tai Junmai Ginjo Sparkling
Polishing rate 60% Chiyonishiki Sparkling Perzik en Meloen Fruitig
Contents
30cl
Alcohol
7%

Akashi-tai Junmai Ginjo Sparkling

Hyogo, Japan

Visit website
Akashi-tai Shiraume Umeshu
Polishing rate 58% Yamadanashiki Amandelen Kers en pruim Droog fruit
Contents
50cl
Alcohol
14%

Akashi-tai Shiraume Umeshu

Hyogo, Japan

Visit website
Akashi-tai YuzuShu
Polishing rate 58% Yamadanashiki Grapefruit Frisse citrus Zoet
Contents
50cl
Alcohol
10%

Akashi-tai YuzuShu

Hyogo, Japan

Visit website
Akashi-tai Honjozo
Polishing rate 65% Hyogo Sake rice Hartige tonen Aards Droge zachtheid
Contents
70 cl
Alcohol
15%

Akashi-tai Honjozo

Hyogo, Japan

Visit website